Du er ikke den eneste der står i en situation, hvor job, familie, venner, tid til sig selv mv. gør, at tiden til træning er begrænset. Det kan hurtigt blive årsagen til nogle ekstra kilo, man egentligt ikke ønsker, dårligt humør eller en dårlig form.

Har du 2-3 gange en lille time om ugen? Som motionist når du meget langt med det – og ofte længere end du tror! Det handler om struktur i din hverdag. Jeg ved hvordan tiden optimeres, så du får mest ud af træningen.

Din situation er min situation

Jeg har gennem mange år spillet fodbold, tennis, stået på ski og styrketrænet. I 2010 blev jeg grebet af løb og triatlon, som jeg i mange år har udøvet på et niveau “over-middel”.
Da jeg nu har fuldtidsjob og familie at passe, er mit fokus i stedet på på løb (fra 5km til halv marathon) samt styrketræning. Med andre ord – jeg forstår din hverdag, fordi den reelt er ligesom min!

Jeg kan hjælpe dig med intensivt at forbedre både din performance inden for kredsløbs- og styrketræning, din evne til at forblive stærk og fuld af overskud – ung som gammel – og med at få et sundt og vanedannende forhold til træning, kost og generel velvære. Jeg kan selvfølgelig også hjælpe med vægttab alene, men jeg mener ikke at denne målsætning bør stå alene. Du kan meget mere i den samme tid.

Jeg forstår din hverdag, fordi den reelt er ligesom min!

Anders Spanggard

Sammen om at nå dine mål

Den stærke relation og samarbejdet mellem dig og mig som din personlige træner giver de bedste vilkår for at nå dine mål. Den relation er altafgørende og (næsten) vigtigere end, hvilket træningsprogram du ender ud med. Derfor vil jeg i tilfælde af dårlig kemi anbefale dig videre til nogle af mine kolleger i branchen, da du får mere ud af det.

Jeg har efterhånden trænet alt lige fra 13-årige Clara Tauson før hun blev professionel tennisspiler til utallige direktører. Fra skuespillere, der skulle formes til en specifik rolle, til en overvægtig gambler, der gerne ville vinde et marathonvæddemål. Langt de fleste af mine klienter er dog ganske gennemsnitlige mennesker, der blot ønsker et spark bagi, som kan hjælpe dem på rette vej.

Eksempler på mål i et træningsforløb med en Anders Spanggaard som personlig træner:

 • øget acceleration, spring, løbehastighed, styrke, mobilitet, kraftudvikling, løb eller kropskontrol
 • en ambition om at komme i bedre form eller tabe dig
 • forbedre din performance på dit arbejde, som er krævende både fysisk og mentalt
 • en ambition om at opnå en livsstilsændring
 • ren og skær livsglæde og overskud i hverdagen

Vi træner i Charlottehaven Health Club

Træningen foregår i luksuriøse omgivelser i Charlottehaven Health Club, København Ø, lige ved Nordhavn St. Når du træner med mig, kræver det ikke et medlemskab. Men hvis du ønsker det, kan jeg skaffe det til en fordelagtig pris. Her er altid venteliste, men jeg kan formentlig også hjælpe her.

Så vil du fx kunne træne ekstra i løbet af ugen. Udover flotte faciliteter, vi bruger til træningen, kan du også benytte dig af Charlottehavens sauna og pool – og du får altid en vand, et æble og låner et håndklæde i forbindelse med din træning.

Du kan derudover parkere gratis foran indgangen i hele 3 timer af gangen, ligesom du kan nyde en kaffe, proteinshake, frokost eller andet i caféen. Mange bruger også caféen til møder og arbejde – både offline og online. Du kan læse mere om Charlottehaven her.

Pris på personlig træning hos VO2LAB

 • Enkelttime: 1.200 kr.
 • 10 timer: 9.000 kr. (spar 25%)
 • 20 Timer: 16.800kr (spar 30%)

Du kan købe timer og klippekort online og så booke tid i min kalender – eller bare aftale tider med mig, så sætter jeg dem i kalenderen.

Typisk opstartsforløb

 • Et indledende møde, hvor vi taler os frem til dine mål. Vi kan enten mødes til en kaffe eller snakke over telefonen.
 • Plan og struktur over hele forløbet laves af Anders Spanggaard
 • Løbende evalueringer og tilpasninger til programmet